Biftek

Biftek je ideální pokrm pro správného masožravce. Tudíž je jasné že tímto potěšíme hlavně mužskou část naší domácnosti. Tak s chutí do toho.

Ilustrační foto - Copyright:  / 123RF Stock Photo

Ilustrační foto – Copyright: / 123RF Stock Photo

Ingredience

500g pravé hovězí svíčkové, sůl, čerstvě mletý pepř, trochu oleje, brambory

Postup

Omyté maso nakrájíme na pár centimetrové kousky a ty potřeme olejem. Maso osolíme a posypeme pepřem. Necháme půl hodiny při pokojové teplotě uležet. Rozpálíme troubu na 180°C a na pekáč vyskládáme maso. Kousky masa pravidelně otáčíme a po 8 minutách je vyndáme.

Jako přílohu můžeme použít brambory vařené nebo restované.

 

 

Starší příspěvky:
Ilustrační foto - Copyright:  / 123RF Stock Photo
Neapolský salát

Letní salát, který je vydatný a tak pro nejednoho z nás bude hlavním jídlem v parných vedrech. Ingredience 3 papriky...

Zavřít