Česnekové roštěnky

Roštěnky jsou výborné když se umí. A protože my umíme, tak máme pro vás skvělý recept jak udělat česnekové roštěnky.

Ilustrační foto - Copyright:  / 123RF Stock Photo

Ilustrační foto – Copyright: / 123RF Stock Photo

Ingredience

500 g zadního hovězího masa, sůl, mletý pepř, hladká mouka, 2 velké cibule, česnek, olej, 80 g anglické slaniny

Postup

Roštěnky očistíme a nakrájíme na tenké platky. Maso naklepeme a opepříme, osolíme. Oloupeme pár stroužků česneků, rozmačkáme je a potřeme s nima maso. Následně obalíme v mouce a chvilku smažíme na rozpáleném oleji. Maso vyndáme a do výpeku vložme slaninu a několik cibulí. Pečeme do zlatova a pak přidáme maso a nechame podusit. Na závěr zalijeme směsí vody a mouky a opět necháme chvilku podusit.

Podáváme s bramborem.

 

 

 

 

Starší příspěvky:
Ilustrační foto - Copyright:  / 123RF Stock Photo
Neapolský salát

Letní salát, který je vydatný a tak pro nejednoho z nás bude hlavním jídlem v parných vedrech. Ingredience 3 papriky...

Zavřít