Hovězí na víně

Cokoliv na víně je lahodné a nejinak tomu i u Hovězí na víně. Proto s chutí do toho.

Ilustrační foto - Copyright:  / 123RF Stock Photo

Ilustrační foto – Copyright: / 123RF Stock Photo

Ingredience

1 kg hovězího zadního masa ,směs koření na zvěřinu, 300 ml červeného vína, sůl, 2 velká cibule, olej, hladká mouka, trochu rozmarýnu.

Postup

Maso nakrájíme na plátky a naklepeme.  Upravené maso potřeme olejem. Osolíme a okořeníme kořením na zvěřinu. Maso necháme odstát aspoň do rána. Na pánvičcce si připravíme cibulku a necháme jí dojít do zlatova.  Maso obalime a trochu osmažíme. Pak dáme maso na pekáč, podlijeme vínem, přidáme cibulku a rozmarýn a podusíme.

Podává se s brambory.

 

 

 

Starší příspěvky:
Ilustrační foto - Copyright:  / 123RF Stock Photo
Neapolský salát

Letní salát, který je vydatný a tak pro nejednoho z nás bude hlavním jídlem v parných vedrech. Ingredience 3 papriky...

Zavřít