Kapr s hořčicí

Kapra si můžeme udělat kdykoliv nejenom na Vánoce, zvlášt jestli máme doma zdatného rybáře.

Ilustrační foto - Copyright:  / 123RF Stock Photo

Ilustrační foto – Copyright: / 123RF Stock Photo

Ingredience

4 porcí kapra,  2 stroužky česneku, 4 vejce, 100 g tvrdého sýra, 2 lžíce hladké mouky do těstíčka, trochu hladké mouky na obalení, olej na smažení, 1 lžíce plnotučné hrořčice, sůl,

Postup

Kapra si očístíme, osušíme a osolíme. Potém ho pořádně promažeme hořčicí s česnekem a necháme nadýchat.  Mezitím si uděláme těstíčko z sýra, vajec a mouky. Kapra pak obalíme a dáme ho smažit.

Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

 

Starší příspěvky:
Ilustrační foto - Copyright:  / 123RF Stock Photo
Neapolský salát

Letní salát, který je vydatný a tak pro nejednoho z nás bude hlavním jídlem v parných vedrech. Ingredience 3 papriky...

Zavřít